Meteen naar de content

Binnen 3/7 werkdagen voor de deur

Diensten

Bij druk maken we gebruik van verschillende manieren van drukken.

 

Digitale transfer

digitransfer techniek lijkt erg op uw eigen printer op uw werk of thuis. Een opdruk wordt via een kleurenprinter aangebracht op een transferpapier. De opdruk wordt in één keer bedrukt, dus niet per opdrukkleur.

 

Flexfolie

Flexfolie staat bekend als een dunne en gladde folie. Flock is het tegenovergestelde. Door een suède afwerking voelt de folie een stuk dikker aan. Daarnaast is de afwerking niet glad; de toplaag van de folie bestaat namelijk uit kleine zachte haartjes.

 

Full colour

Een full colour bedrukking bestaat uit CMYK kleuren (Cyaan, Magenta, Yellow, Key) en wordt ook wel 4-kleuren druk genoemd. Deze bedrukking wordt vaak gekozen als er vier kleuren of meer in het ontwerp zitten, denk bijvoorbeeld aan een brochure. ... De kleur inkt van de PMS kleur is altijd hetzelfde

 

Borduren

Borduren is een duurzame en kwalitatief hoogstaande methode om uw logo, naam of embleem op kleding aan te brengen. Borduren geeft uw kleding een professionele uitstraling. Daarnaast is deze techniek slijtvast, kleurecht en duidelijk herkenbaar.

 

Zeefdruk

Zeefdruk (ook: serigrafie) is een druktechniek die gebruikt wordt voor meerdere grafische doeleinden, zoals textielbedrukking, affiches en kunstdrukken. Ook wordt deze techniek industrieel toegepast voor de productie van bijvoorbeeld printplaten en zonnecellen. Een prent in deze grafische techniek wordt een 'zeefdruk' of 'serigrafie' genoemd.

Openingstijden

ma 12:00 - 18:00
di t/m vr 10:00 - 18:00

Telefoonnummer

010 842 81 86

Adres

Zaagmolendrift 24

3035 JA

Rotterdam

E-mail

info@drukrotterdam.nl